Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir süre ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet karınin yeğleme edilir.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen düzenek yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Ancak hordaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedi kalıp simultane bapnın olanaklı olan en azca dem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu yangın kapısı da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da hatıralan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Dairesel tasavvur, bacak izini en aza indirirken verimkâr amudi harekete izin verir ve bu da onu hem konut hem bile ticari binalar bâtınin uygulama bir intihap haline getirir.

Dairesel yangın merdiveni, genellikle silindirik veya dairesel bir korunum ortamında bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoğu kez sınırlı dış alana ehil yahut güzel duyusal dertların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapıları; son tabaka sağlıklı ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra ömür alanlarında kendisine mevzi bulur. Tam bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonra birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında kapının göstermiş başüstüneğu performansa denetlemelarak testi yaratıcı kuruluş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara için üretilmek zorundadır. 

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de esrarı maktu ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle emin zemin oluşturur.

Report this wiki page